Skypar med Moa


Grilla

Tjena! Ikväll så ska jag grilla med familjen och mormor och morfar då. Annars har jag vart med Moa, nu sitter jag och väntar på maten. Tyvär inga bilder från idag, orkar inte fota just nu men än då....

?


Ingen lust

 
 
Tjena! har ingen lust att blogga just nu så jag bloggar senare, så det kommer en bild<3

Min söta kusin<3

 
Tjena! Här kommer en film på min Underbara kusin Linus, det är inte jag som filmat utan min faster Hanna. Filmen kommer från hennes blogg http://collinus.blogg.se/ kolla gärna in där!
 

We are young -

Tjena! I Söndags så var jag och kollade på när max tävlade i fridrott, det regnade så det var inte såå kul. Idag kom min syrra.
Nu under sommarlovet så kommer jag ta en lite blogg paus men kommer lägga in låtar/bilder eller ett kort blogg inlägg;)

Sleepover


Tjena! Igår så cyklade jag till min kompis Klara, det är långt till henne...När jag var framme var klockan ungefär 12:00. Jag åt en korv och sen så gick vi in.Lite senare så kastade vi påsar med vatten, sen gick vi över till stora plastpåsar, till sist blev det sopsäckar. Det var super kul:)
Sen så fick jag sova över där så jag sov där, vi sov i tält och mitt i natten så blev det super kallt så vi gick in och sov vidare. På morgonen så blev vi väckta av Klaras mamma klockan 8:00. Vi gick och åt frukost sen så var vi ute typ hela tiden tills jag skulle cykla hem.
Nu sitter jag här och chattar på msn och skype:)


I Love You Eric


Så sant som det är sagt

Tjena! Nu sitter jag här och bara njuter, har vart i skolan och haft elevens val. Just jag bakade på fm, och på em så spelade jag bränboll.
Här kommer ett kolage på mig och min bvfa, hon betyder mycket för mig<3
Jag kommer alltid finnas där för dig när du väl behöver mig, Love you<3


Tråkigaste vädret EVER, tro mig

(Min skolavslutningsklänning för några år sen)
Tjena! Nu sitter jag här och bara önskar att vädret kunde bli bättre, men det funkar ju inte så det är bara att ge upp.
Nu i veckan har det vart finfint. Idag kommer Mormor, Morfar,Elinor och min Morbror och ska typ fika.
Imorgon ska vi åka och fira min faster Hanna, ska bli skojsigt. Och nästa vecka så blir det elevensval. Och efter den veckan så blir det brännbolls dag på Mondagen och skolavslutning på Tisdagen, snart sommar lov!!!!!!


RSS 2.0